درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
مطالب اینترنتی
دوشنبه 30 مرداد 1396 :: نویسنده : نویسنده        
چهارشنبه 25 مرداد 1396 :: نویسنده : نویسنده        

نکات ریز آشپزی,راهنمای آشپزی

نکات و ترفندهای مهم آشپزی

برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد.

برای اینکه برنجمان خوب قد بکشد در لحظه های آخر که می خواهیم آن را آبکش کنیم یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد، وسط های پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید.

برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مان زود و بدون دردسر کنده شود بعد از کباب شدن آن ها را داخل یک نایلون بیندازید تا چند دقیقه بماند آن وقت براحتی پوستشان کنده می شود بدون اینکه گوشت بادمجان اسیب ببیند.

برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید.

برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورش چند قطره گلاب به آن اضافه کنید و بلافاصله زیر آن را خاموش کنید.

برای اینکه شیر برنجتان خوشمزه تر شود برنج را با شیر خیس کنید.

برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود داخل آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید.

برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نچرخید هنوز نپخته است.

برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید.

برای خوشمزه تر شدن کتلت در مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید.

برای اینکه پنیر پیتزای شما خوب کش بیاید قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.

برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.

برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث می شود ترشی زود خراب شود.

اگر می خواهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خمیرى که داخل فر طبخ می شود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید.

برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید.

برای ترد شدن گوشت

روی همه قسمت های گوشت مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید.

برای بهتر رنگ دادن زعفران :

هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید. با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست.

خانمهای کدبانو بروید به نزدیک ترین سوپر مارکت و یک بسته جو پرک بخرید بعد بیایید خانه و آن را آسیاب کنید حالا ما چی داریم؟

پودر جو

بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزید.

اول : آب خورش غلیظ می شود.

دوم: اصلا و ابدا روی طعم آن تاثیری ندارد.

سوم: موهایتان پر پشت می شود و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتان می رسد.

در آخر: داخل کتلت ها و همین طور داخل هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها استفاده می کنید، می توانید استفاده کنید.

 

The post نکات و ترفندهای مهم آشپزی appeared first on جذاب.


لینک منبع و پست :نکات و ترفندهای مهم آشپزی
http://www.jazzaab.net/%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d8%aa%d8%b1%d9%81%d9%86%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c.html



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 10 مرداد 1396 :: نویسنده : نویسنده        

درمان خارش پوست سر با شنبلیله

درمان خارش پوست سر با شنبلیله

دکترای تخصصی داروسازی سنتی گفت: برای درمان خارش پوست سر می‌توان از آب شنبلیله برای شستشو استفاده کرد این کار باعث مجعد شدن و حالت‌دار شدن موقتی موها نیز می‌شود و برای خوشرنگ شدن پوست صورت از آب دم‌کرده برگ شنبلیله یا لعاب دانه‌های آن روی پوست بمالید.

 

زارع‌شاهی درباره گیاه شنبلیله اظهار داشت: شنبلیله گیاهی با مزه‌ای خاص که شاید خوشایند بسیاری از ما نباشد! اما خواص بسیار زیادی در آن نهفته است که اگر از آن آگاه شویم مطمئناً آن را از سر سفره‌هایمان حذف نخواهیم کرد.

 

به‌گفته وی مزاج شنبلیله گرم و خشک است و بذر و برگ گیاه به‌صورت موضعی و خوراکی اثرات درمانی بسیار خوبی دارد، همچنین ملیّن و افزایش دهنده نیروى جنسى است و استفاده از آن به‌صورت کوکو و یا ریختن برگ آن در غذاهایی مثل اشکنه و سوپ و انواع آش بسیار مفید است و می‌تواند در کنار خواص زیاد خود طعم لذیذی به غذای ما بدهد.

 

دکترای تخصصی داروسازی سنتی افزود: برای از بین بردن تلخی برگ آن، می‌توانید گیاه را یک بار جوشانده آب آن را بریزید سپس استفاده کنید, اثر ضدالتهاب خوبی دارد و در طب سنتی در موارد صلاحدید پزشک از دانه و برگ این گیاه به‌صورت ضماد در نواحی مختلف بدن استفاده می‌شود.

 

زارع‌شاهی اضافه کرد:کسانی که مشکلات ریوی دارند از این گیاه غافل نشوند و حتماً آن را به غذاهای روزانه خود اضافه کنند. بذر آن را آرد می‌کنند و در غذاهای مختلف و یا به‌همراه شیر مصرف می‌کنند که چاق‌کننده خوبی است و برای درمان لاغری مفرط استفاده می‌شود.

 

وی گفت: برای درمان خارش پوست سر می‌توان از آب شنبلیله برای شستشو استفاده کرد. در نظر داشته باشید این کار باعث مجعد شدن و حالت‌دار شدن موقتی موها نیز می‌شود، همچنین برای خوشرنگ شدن پوست صورت می‌توانید از آب دم‌کرده برگ شنبلیله و یا لعاب دانه‌های آن روی پوست بمالید.

 

نکته قابل توجه اینکه در باردارى با احتیاط مصرف شود و البته زیاده‌روی در مصرف این گیاه نیز می‌تواند اثرات ناخوشایندی داشته باشد.

 

منبع: سلامت نیوز

 

 

 

The post درمان خارش پوست سر با شنبلیله appeared first on جذاب.


لینک منبع و پست :درمان خارش پوست سر با شنبلیله
http://www.jazzaab.net/%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa-%d8%b3%d8%b1-%d8%a8%d8%a7-%d8%b4%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c%d9%84%d9%87.html



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


   
 
   
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو