درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
مطالب اینترنتی

کلمه «اسید» (به انگلیسی:acid) از واژه لاتین acidus به معنای «ترش مزه» آمده‌است. تعاریف گوناگونی برای اسید و باز وجود دارد، از جمله تعاریف آرنیوس، لوری-برونستد و لوییس. اسیدها موادی ترش مزه اند خاصیت خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و بازها را خنثی می کنند. بازها موادی با مزهٔ گس-تلخ اند حالتی لزج دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و اسیدها را خنثی می کنند.

سرفصل :

اسید

تعریف قدیمی

خنثی شدن

فرمیک اسید

تاریخچه

خواص عمومی اسید

روش تولید

کاربرد ویژه

هتروپلی اسیدها

مصرف بی خطر اسید پانتوتنیک

اسیدهای چرب ترانس بافت چربی و خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر

برگشت اسید معده در نوزادان نارس و خطر مرگ

مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ خطر بروز آلزایمر را کاهش می‌دهد

خطرهای ناشی از اسیدی شدن آب اقیانوس ها

خطر در کمین موجودات دریایی

چه می توان کرد

16 صفحه


کلمات کلیدی : آرنیوس, اسیدهای چرب ترانس, بافت چربی و خطر ابتلا به بیماری, عروق کرونر, اسید اسید استیک, اسید سیتریک ,اسید معده باز برونستد و لوییس ,خطرات اسید
در این سایت هیچ فایلی برای فروش قرار نمی گیرد. برای پشتیبانی و خرید فایل به سایت اصلی فروشنده مراجعه بفرمائید:

لینک دریافت فایل از سایت اصلی




[ادامه مطلب را در اینجا بخوانید ...]


لینک منبع و پست :لینک فایل دانلود تحقیق و مقاله پیرامون اسید و خطرات آن(word) 16 صفحه جامع و کامل
http://dl8.blogsky.com/1398/04/19/post-15875/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


   
 
   
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو